Sol ute och sol inne

För första gången på länge hänger nu precis de rätta sakerna på födkroken för att det ska finnas kraft och lust över för det egna skrivandet. Jippi hej hopp hurra tjoflöjtsan tralalala kviddevitt jabba dabba doo hupp scooby doo kowabunga geronimo go go go tjohooooo!
Dessutom ser det ut som om hälsan funderar så smått på att flytta hem igen. Fint. Får jag sedan bara tag i den lilla jäkelns pass och resväskor så ska jag gömma dem på ett säkert ställe, ja, det ska jag. No more travelling for you! Åtminstone inte utan mig.

Dagens första födkrokspass avklarat. Och nu blir det ett jättelångt reklamavbrott för efterlängtat romanskrivande, innan slutligen födkrokspass numero 2 drar igång. Skojigaste torsdagen på länge! Och det trots att jag blivit tvungen att sluta på nyttiga bokföringskursen (eftersom läraren och några av eleverna kom på att de hellre ville åka på semester på torsdagarna och därför bestämde att byta lektionspassen till onsdagar, den dag i veckan då jag inte kunde). Tur att man åtminstone hann gå grundkursen.

Reklamfilm var det …

Finns ingen som Roy Andersson. Och den lille farbrorn i soffan med örat i kläm bor numera hemma hos oss. Vi har adopterat honom.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.