Dan för länge sen

Det är kul att fylla år trots att alla utom syrran och käraste sambon – tack, mina raringar! – tjatar om hur vaaansinnigt gammal jag tydligen har blivit. Men det är helt okej, jag har redan sett ut en turkos rollator.

Dessutom har jag skrivit ytterligare en kortnovell till den däringa skrivartävlingen med deadline 15 januari (hoppas jag, så att det inte var 13 januari som det stod i någons blogg). Hur som helst, det var bannemej ännu enklare och roligare att skriva än förra gången, och resultatet blev därmed också ännu bättre. Jag är så nöjd och glad att jag nästan pöser över.

Carolsbirthday2013

Nu ska jag gå och lukta lite på blommorna och lyss till ljudboken som låg bland prelellisenterna: Den tomma stolen av J.K. Rowling.

Annonser

2 kommentarer

  1. Ethel said

    Gratulerar!

    Jag skickade in en novell till tävlingen. Kom efter hand underfund med att den inte var så originell som gått och trott. Dessutom handlar den om julen. Hur kul är det nu? Vet du när vinnaren kommer att publiceras?

  2. Tack!
    Det är lätt hänt att bli självkritisk. Jag skulle bli väldigt förvånad om inte din novell var precis så där speciell och underfundig som dina skrivpufftexter brukar vara!
    Jag skulle också gärna vilja veta när de tänker kora vinnarna. Jag noterade att de inte besvarat frågan på sin webbplats, så kanske är de inte säkra själva på hur lång tid det kan ta…?

RSS feed for comments on this post

Kommentarer inaktiverade.